Miljötrygg

Gör en insats för miljön genom att lägga till Miljötrygg till ert elavtal. Då får ni 100% förnybar energi, bidrar till Håll Sverige Rents goda arbete och kan ta del av professionell energirådgivning så ni kan använda elen på ett mer effektivtsätt.

Lägg till Miljötrygg till ert elavtal

Fortum Företag - Miljötrygg

Detta ingår i Miljöpaketet:

  • 100kr/år till Håll Sverige Rent, för ett skräpfritt och hållbart samhälle.
  • El från 100% förnybara källor (sol, vatten eller vind).
  • 1 timmes energirådgivning för att kunna använda elen på ett mer effektivt sätt.

Ett elavtal med 100% förnybar el från vind- vatten- eller solkraft

Förnybar betyder att energikällan inte kommer att ta slut inom överskådlig framtid, den kommer hela tiden att förnyas. Utvinningen av förnybar energi ger inget koldioxidutsläpp. Vattenkraften är basen i vår verksamhet och fungerar som naturens eget batteri. När solen inte skiner och vinden inte blåser finns vattnet lagrat i dammar så att el kan produceras. Därför får ni en mix av dessa förnybara energislag.

Håll Sverige Rent

Håll Sverige Rent är en organisation som jobbar för att förebygga och motverka nedskräpning på
land och till havs. De samlar kunskap, driver opinion, samarbetar med skolor samt tar fram verktyg
och lösningar för att stoppa nedskräpningen. Ett skräpfritt samhälle är grunden för ett hållbart
samhälle. Vi är stolta och glada över vårt samarbete med Håll Sverige rent!

Teckna Miljötrygg

Ni får tjänsten för 80 kr/månad + inköpspris av förnybar el och tecknar genom att fylla i fortumläret nedan. 

Vem kan teckna Miljötrygg? Miljötrygg kan kombineras med alla våra elavtal till företagskunder som har en årsförbrukning under 100 000kWh per år. 

Var med på resan mot förnybar energi

Hur kan vi garantera att företag får förnybar energi?

Om ert företag köper el med ursprungsgaranti kan ni hjälpa till att ersätta kol- och gaskraften med förnybar el. ”Ni är med och avgör vilken typ av el som ska vara tillgänglig på marknaden”, säger experten.

Läs mer

Hållbarhet är väldigt viktigt för att kunna stärka sitt varumärke och uppfattas som ett seriöst företag.

Silver

Fler och fler miljömedvetna företag vill veta vart elen de använder kommer från. Enligt Therése Eineman på varumärkesbyrån Silver kan hållbara val hjälpa till att stärka ett företags varumärke. Silver är en strategisk varumärkes- och designbyrå som har funnits sedan 1998. De hjälper andra företag att bygga och utveckla sina varumärken.

Läs kundcaset

Har ert företag en årsförbukning på över 100 000 kWh? 

Självklart har vi lösningar för alla typer av förbrukning. Som ett företag med en årsförbrukning på över 100 000 kWh har ni möjlighet att välja fossilfri eller förnybar energikälla och därmed minska ert koldioxidutsläpp. För att läsa mer om vilka lösningar vi har för klicka på länken nedan. 

 

Läs mer här  

Lägg till Miljötrygg till företagets elavtal.

Om ditt företag är en befintlig kund hos oss på Fortum kan du skicka in formuläret nedan för att lägga till Miljötrygg till ert elavtal. Produkten läggs till på alla era anläggningar och kostar 80 kr per månad + inköpspris för förnybar el. 
Här med bekräftar jag att jag har rätt att lägga till denna produkt till ovan företags elavtal. Jag bekräftar också villkoren för Miljötrygg.  Se villkoren här. 
Jag godkänner att mina data samlas in med detta formulär. De samlade uppgifterna (namn, epost, telefonnummer och övriga kommentarer ) används för att hantera ditt ärende. Läs mer om Fortums sekretesspolicy.