Fortum Plus

Med Fortum Plus får ni tillgång till våra energiexperter utan att behöva vänta. Med Fortum Plus får ni svar på era frågor om el och energi när ni har tid.

Lägg till Fortum Plus till ert elavtal

Fortum Företag - Fortum Plus

Vad är Fortum Plus? 

Vi upplever att när våra företagskunder har frågor vill de ha svar snabbt. Oavsett om det är en fakturafråga eller om de behöver diskutera sitt elavtal och elanvändning. Därför är vårt Express-team alltid redo att hjälpa er. Som Fortum Plus-kund prioriteras ni och hamnar först i kön när ni ringer eller mejlar oss.

Detta ingår i Fortum Plus

  • Expresstelefonnummer där ni går före i telefonkön.
  • Express-epostadress där vi återkommer till er inom 24 timmar.
  • En energiexpert som känner ert företag väl. 

 

Teckna Fortum Plus    

Teckna Fortum Plus

Ni får tjänsten för 60 kr/månad och tecknar genom att fylla i fortumläret nedan.

Vem kan teckna Fortum Plus? Fortum Plus kan kombineras med alla våra elavtal till företagskunder som har en årsförbrukning under 100 000kWh per år.

Lägg till Fortum Plus till företagets elavtal.

Om ditt företag är en befintlig kund hos oss på Fortum kan du skicka in formuläret nedan för att lägga till Fortum Plus till ert elavtal. Produkten läggs till på alla era anläggningar och kostar 60 kr / månad och anläggning.
Här med bekräftar jag att jag har rätt att lägga till denna produkt till ovan företags elavtal. Jag bekräftar också villkoren för Fortum Plus.  Se villkoren här. 
Jag godkänner att mina data samlas in med detta formulär. De samlade uppgifterna (namn, epost, telefonnummer och övriga kommentarer ) används för att hantera ditt ärende. Läs mer om Fortums sekretesspolicy.