Stor elförbrukning

Här har vi samlat information för företag som har en elförbrukning mellan 500-30 000 MWh/år vilket motsvarar 500 000-30 000 000 kWh/år eller en månadskostnad som normalt ligger över 100 000 kr. Exempel på sådana företag är industrier, köpcentrum och byggbolag. Tveka inte att kontakta oss om ni vill se över ert nuvarande elavtal eller diskutera ett nytt.

Kontakta oss för offert
Services for customers
Personlig rådgivare

Som företagare får ni kompetent personlig rådgivning där inga uppdrag är för komplexa.

Cost efficient
Bra priser, flexibla avtal

Som nordens största elbolag erbjuder Fortum förmånliga priser och flexibla avtal, optimerade just för er.

Fortum lampovahti
Full kontroll

På Fortum Online får du som företagare full kontroll över företagets energikostnader och pris.

Kraftnät i solnedgång

El för företag med stor elförbrukning

För företag och industrier med stor elförbrukning är det viktigt att hitta en partner som kan energihandeln och kan erbjuda lukrativa avtal för att hålla elkostnaderna så låga som möjligt. Vi på Fortum har jobbat med stora företag och industrier i över 30 år och besitter stor kompetens inom energihandeln. Vi agera rådgivare för företag oavsett frågeställningar och utmaningar. Vi stort på utveckling och forskning för att i högsta möjliga mån leverera el till företag som är bra idag och för en renare värld imorgon.

Tveka inte att kontakta oss så berättar vi mer hur vi kan hjälpa ert företag!

Högre förbrukning

För vilka företag passar ett elavtal med stor elförbrukning?

Elavtal med stor elförbrukning passar företag som årligen förbrukar mellan 500-30 000 MWh/år vilket motsvarar 500 000-30 000 000 kWh/år. Eller en månatlig fakturering för er elförbrukning på över 100 000 kr. Det finns många olika företagstyper och industrier som har en stor elförbrukning. Vi har listar några olika företagstyper för att hjälpa er:

  • Industrier
  • Bygg och fastighetsbolag
  • Köpcentrum

Vindkraftverk i solnedgång

Hur tecknar vi ett elavtal på Fortum?

Det är inte alltid lätt att veta vilket avtal man ska välja och vilket upplägg som passar bäst. Oavsett komplexitet hjälper vi er att hitta rätt elavtal för er verksamhet. Våra kompetenta rådgivare sitter redo att hjälpa er i alla frågeställningar och bena ut eventuella funderingar.

Fyll i formuläret nedan för att boka rådgivning. Fyll i  era uppgifter och skicka in formuläret. Så fort vi får in era kontaktuppgifter ringer vi upp er inom 24 timmar för att hjälpa er med valet av avtal.

bills

Portföljförvaltning av el för företag med stor elförbrukning

Fortums portföljförvaltning hjälper företag med strategiska och smarta elinköp. Utifrån risk och prisstrategi arbetar vi för att erbjuda en så låg energikostnad som möjligt. Eftersom inköpen sker med god framförhållning när priset är lågt kan man som kund vinna mycket över tid även om svängningarna på elbörsen skulle öka. Läs gärna mer om vår portföljförvaltning av el.  

teckna avtal

Fördelar med Fortum

  • Personlig rådgivning.
  • Förmånliga priser och flexibla avtal, optimerade just för er.
  • Bara genom att bli kund hos oss är ni en del av en renare värld. 
  • Fortum Online ger er full kontroll över ert företags elförbrukning och kostnad. 

Några av våra largekunder

Proviva juice

"Fortums engagemang för framtiden går hand i hand med oss"

Österlenmejeriet

När Danones produktionsanläggning, Österlenmejeriet, skulle välja en ny elpartner var det viktigt att hitta en leverantör som kunde leverera förnybar energi och hjälpa dem att nå sina utsläppsmål. När en upphandling hade gjorts gick Fortum ut som segrare och levererar nu 100% vattenkraft till dem.

Läs kundcaset
Svetsare

"Vi har optimerat vår elanvändning och sänkt vår elkostnad"

Erasteel

Ståljätten gick över till 100% fossilfri el och sänkte samtidigt sina elkost­nader. Erasteel har som mål att sänka sina Co2-utsläpp och samtidigt sänka sina elkostnader. De gjorde därför en stor upphandling där Fortum gick ut som vinnare.

Läs kundcaset
Stad i ljus

"Vi är mycket stolta över att ha ingått ett samarbete"

Digiplex

Fortum Spring är en plattform som gör det möjligt för företag att tjäna pengar på sin flexibilitet. Genom att göra små ändringar i sin energiförbrukning kan företag tjäna pengar samtidigt som de hjälper elnätet.

Läs kundcaset

Låt oss ringa upp dig så berättar vi mer.