Medelstor elförbrukning

Här har vi samlat information för företag som har en elförbrukning mellan 100-500 MWh/år vilket motsvarar 100 000-500 000 kWh/år eller en månadskostnad som normalt ligger mellan 10 000 kr-100 000 kr. Exempel på sådana företag är små industrier, BRF:er och större kontorslandskap. Tveka inte att kontakta oss om ni vill se över ert nuvarande elavtal eller diskutera ett nytt.

Kontakta oss för offert
Services for customers
Personliga rådgivare

Våra personliga rådgivare hjälper er att hitta rätt elavtal, smarta lösningar för att minskad energianvändning & ge er en inblick i hur elmarknaden och Nordpool fungerar.

Fortum lampovahti
Transparens med Fortum Online

Med hjälp av Fortum Online får du som företagare full kontroll på företagets energianvändning och kostnader.

Mass market tested
Seriös aktör

Fortum är en seriös aktör på elmarknaden och har försett företag med el i över 30 år. Vi guidar ditt företag till rätt elavtal!

El för företag med medelstor elförbrukning

Det är viktigt att som företag göra ett aktivt val av elleverantör.  Om man inte gör det tilldelas man automatiskt en leverantör av elnätsägaren, detta kallas anvisade avtal och kostar ofta onödigt mycket. Självklart är det också viktigt att välja rätt elleverantör som besitter den kompetens man söker och kan leverera den typ av el man önskar. Vi på Fortum arbetar ständigt för en renare morgondag. 

Du kan läsa mer om vårt hållbarhetsarbete här. 

Vilka företag har medelstor elförbrukning?

Förbrukar ni mellan 100-500 MWh/år, vilket motsvarar månadsfaktura på mellan 10 000 kr och 100 000 kr? Då har ni en medelstor förbrukning. Det finns många olika företagstyper som har en sådan förbrukning. Några exempel: 

Hur tecknar vi ett elavtal på Fortum?

Det går snabbt och enkelt att teckna elavtal hos oss. Vi erbjuder trygga och säkra byten utan risk för dubbla fakturor och dyra brytavgifter. 

 

Kontakta oss här

Portföljförvaltning av el för företag med medelstor elförbrukning

Fortums portföljförvaltning hjälper företag med strategiska och smarta elinköp. Utifrån risk och prisstrategi arbetar vi för att erbjuda en så låg energikostnad som möjligt. Eftersom inköpen sker med god framförhållning när priset är lågt kan man som kund vinna mycket över tid även om svängningarna på elbörsen skulle öka. Läs gärna mer om vår portföljförvaltning av el.  

Fördelar med Fortum

  • Personlig rådgivning.
  • Förmånliga priser och flexibla avtal, optimerade just för er.
  • Bara genom att bli kund hos oss är ni en del av en renare värld. 
  • Fortum Online ger er full kontroll över ert företags elförbrukning och kostnad. 

Några av våra mediumkunder

”Trygghet och expertis avgjorde vårt val”

Re-board

Företaget Re-board ville ha ett förut­sägbart elavtal med ett lågt klimatav­tryck och valde Fortum baserat på trygg­heten och den förtro­en­de­in­gi­vande kontakt­per­sonen.

Läs kundcaset

”Känns mycket tryggare med en portfölj­för­valtning”

Kopparhus

Fastig­hets­bo­laget Kopparhus hade tidigare ett rörligt elavtal och såg att elkost­na­derna gick upp trots insatser för att sänka sin elför­brukning. De valde att byta till en portfölj­för­valtning för att få mer trygghet inför vintern.

Läs kundcaset

”Portfölj­för­valtning var det bästa alter­na­tivet, det elavtalet har som mål att slå det rörliga elpriset över tid”

Brödernas

Restauranger har generellt en hög elanvändning, likaså Brödernas. De har allt från pizzaugnar och diskmaskiner till uppvärmning och belysning som drivs av el. Därför var det viktigt för dem att få till ett bra och stabilt elpris. Hannes rekommenderade därför att de valde en portföljförvaltning.

Läs hela kundcaset

Fortum Online

Fortum Online samlar er energiaffär på ett ställe. Här får ni detaljerad information om energiförbrukning och energikostnad.

Gå till Fortum Online

Låt oss ringa upp dig så berättar vi mer