SmartLiving

Förstärk VILL HA-faktorn för dina lägenheter och öka värdet på fastigheten med SmartLiving från Fortum

Smart living familj sitter i soffan

Förstärk VILL HA-faktorn för dina lägenheter och öka värdet på fastigheten med SmartLiving från Fortum. I ett och samma system ryms alla tänkbara smarta funktioner för att du ska kunna erbjuda ett boende i teknikens framkant med trygghet, hållbarhet och livskvalitet i fokus. Du bestämmer själv vilka lösningar som ska ingå vid inflyttning.
Många väljer ett baspaket med energivisualisering, undermätning, temperaturstyrning och SmartLivings unika brandlarm, speciellt framtaget för att öka brandsäkerheten i flerfamiljshus. Men valet är som sagt ditt. Möjligheterna är oändliga. Det går att koppla på alla tänkbara finesser för det smarta hemmet direkt, eller som tillval, exempelvis smart belysning, smarta lås, inbrottslarm, läckagelarm, digital grannsamverkan, laddning av elbilar, solceller och fjärrvärme. Och allt styrs med en snygg och enkel app. Med SmartLiving från Fortum kan du erbjuda dina kunder att flytta in i framtiden redan idag.
 

Se film om hur du kan flytta in i framtiden med SmartLiving
Text Smart Living med fönster i bakgrunden

Om SmartLiving

SmartLiving IQ är själva hjärnan i det smarta hemmet. Det är en avancerad Linux-dator med oöverträffade möjligheter för det smarta hemmet, inte minst ur ett energiperspektiv. Den är speciellt framtagen för att möta dagens och morgondagens behov från både dig som fastighetsägare och de boende.

Mer om Smartliving

Kvinna använder smart living platta på väggen

Våra lösningar

I ett och samma system ryms smarta lösningar för energi, säkerhet, det smarta hemmet, grannsamverkan, laddning av elbilar, solceller och fjärrvärme. Allt för att du ska kunna erbjuda ett boende i teknikens framkant.

Om våra lösningar

Smart living familj lagar mat och umgås hemma

Paketering

Du som fastighetsägare bestämmer själv vilka lösningar som ska ingå vid inflyttning. Många väljer ett baspaket med energivisualisering, undermätning, temperaturstyrning och SmartLivings unika brandlarm, speciellt framtaget för att öka brandsäkerheten i flerfamiljshus.

Mer om paketering

Barn som tittar ut genom fönstret mot sjärnorna i natten

Kontakt

Hör gärna av dig till oss om du vill veta mer om SmartLiving och hur det fungerar.

Kontaktuppgifter