Prissäker

Med tjänsten Prissäker får ni möjlighet att binda elpriset under den del av året då det är högst risk för pristoppar. Ni kan binda priset två månader i taget och väljer själva vilka perioder som ni önskar att säkra ert pris. Med Prissäker får ni kontroll över er elkostnad och kan tryggt undvika oförutsedda kostnader under årets kallare månader.

Kontakta oss för att ta del av Prissäker

Vad är Prissäker?

Det är vanligt att elpriset blir högre under den kalla perioden på året eftersom vi använder mer el då. Det gör att efterfrågan på el ökar och därmed också priset.

Det är då Prissäker är ett smart tillval. Med Prissäker har ni möjlighet att teckna ett fast elpris under de kalla månaderna då elpriset ofta är som dyrast. Ni binder för två månader i taget och vet då exakt hur mycket elen kostar oavsett om elpriserna stiger under perioden. Efter varje tvåmånadersperiod går ni automatiskt tillbaka till ert rörliga elpris, eller så tackar ni ja till fast elpris i ytterligare två månader om ni hellre vill det.

De perioder ni kan binda elpriset på är:

  • September - oktober
  • November - december
  • Januari - februari
  • Mars – april

I god tid före varje period får ni ett mejl med erbjudande om att binda elpriset. I mejlet får ni information om det aktuella fasta elpriset för perioden och hur ni gör för att teckna det.

Observera att ni tecknar er för en period på två månader i taget, inte för alla fyra perioderna på en och samma gång. Detta för att ni själva ska kunna avgöra under hur lång tid ni vill binda ert elpris. Det är heller inget tvång att binda priset, det är helt upp till er om ni vill ta del av det aktuella erbjudandet. 

Fördelar med Prissäker

  • Ger trygghet.
  • Ger förutsägbarhet och gör det lättare att budgetera.
  • Ni väljer själva om ni vill teckna fastpris eller vara kvar på ert vanliga elavtal.

Teckna Prissäker

Ni får tjänsten för 99kr/månad och tecknar enkelt genom att fylla i formuläret nedan eller kontaktar vår kundservice på 020 - 818 818.

Vill ni veta mer? Fyll i era uppgifter så ringer vi upp.

Fyll i era uppgifter nedan så återkommer vi till er inom kort.
Jag godkänner att mina data samlas in med detta formulär. De samlade uppgifterna (namn, epost, telefonnummer och övriga kommentarer ) används för att hantera ditt ärende. Läs mer om Fortums sekretesspolicy.