Laddinfrastruktur för elfordon med Fortum Charge & Drive

Fortum Charge & Drive är en fristående affärsenhet och ett väl beprövat affärssystem för att hantera laddinfrastruktur för elfordon. Vi placerade ut de första laddstationerna i kommersiell drift 2011 i samarbete med McDonald’s.

Bild över utvecklingen av bilar. Från häst och vagn till dagens elbilar.

Om Fortum Charge & Drive:

  • Molnbaserad tjänst för laddning av elbilar
  • Flexibelt och skalbart system som kan anpassas efter ditt företags behov
  • Väl beprövad lösning under ständig utveckling
  • Enkelt, snabbt och säkert
  • Kundtjänst som är tillgänglig dygnet runt

Skalbar lösning för laddning av elbilar

Fortum Charge & Drive levererar laddsystem, tjänster och hårdvara enligt ett flexibelt upplägg för att tillgodose kundernas behov och önskemål på bästa sätt. Vi kan vara både totalleverantör eller en delleverantör, allt efter kundernas önskemål och i den takt som deras efterfrågan skapar. Till grund för affärerna finns ett avtalsupplägg där kunderna kan avropa del för del av vårt utbud för att matcha sin efterfrågetakt. I nätverket roamar man mellan våra partners utan tillkommande kostnad.
Här hittar ni alla våra tjänster.

 

I vårt team finns även ett 20-tal systemutvecklare som kontinuerligt jobbar med utveckling av vår systemlösning. Vårt system är oberoende av hårdvara eftersom vi arbetar med öppna standardiserade gränssnitt och därmed kan vi hela tiden använda de bästa modellerna från marknadens ledande aktörer.

Företag som använder Charge & Drive för elbilsladdning

Bland kunder och partners i Sverige finns: Tomelilla kommun, Skellefteå Kraft, Vallentuna Energi, Alingsås Energi, Halmstad Energi och Miljö, Sollentuna Energi & Miljö, Landstinget i Kalmar, Vasakronan, Vallentuna Elverk, Näckåns Energi, Hedemora Energi, Ödeshög och Vadstena kommun, Nissan, Genesta Property Nordic, Renault, BMW, Locum, McDonald’s och Preem och Falu Energi & Vatten.
Läs om några av våra kundcase och referenser här.

Kontakta oss och låt oss föreslå ett upplägg anpassat efter era behov. 

Jag godkänner att mina uppgifter samlas in via detta formulär. Uppgifterna används i syfte att kontakta mig och tas sedan bort i enlighet med Dataskyddsförordningen.