Kunder som provat elbilsladdning med Fortum Charge & Drive

I Sverige jobbar vi med ett 30-tal B2B-kunder som provat vårt system för elbilsladdning. Vår kundundersökning visar att vår kundbas tycker att vi tar ett stort miljömässigt ansvar och att vi har ett professionellt bemötande. De flesta är uttalat positiva till Fortum Charge & Drive. Vi är glada samt stolta över förtroendet och delar gärna med oss av några referenser nedan.

CS12
Nöjd kundbas

30 st B2B kunder i Sverige

VC15
CSR

Våra kunder tycker vi tar ett stort miljömässigt ansvar

F23
Professionella

De flesta kunderna är uttalat positiva till oss

kvinna i elbil

Vi har provat elbilsladdning med Fortum Charge & Drive

Nedan följer några av våra referenser. Behöver ni också en lösning för laddning av företagets elbilar?
Välkommen att kontakta oss på 020-46 00 46.

”Vi valde att arbeta med Charge & Drive eftersom vi anser det är den mest mogna lösningen på marknaden. Charge & Drive har inte bara löst en hel del utmaningar för oss utan även öppnat upp nya möjligheter. Deras support har varit mycket förutseende och Charge & Drive-teamet har alltid sett till vad som varit bäst för oss som kund.”

Umeå Energi, Henrik Bristav - Hållbarhetsstrateg

”Charge & Drives lösningar är väldesignade och snyggt förpackade, vilket betyder att de är enkla att förstå och köpa in. Flexibilitet är också viktigt för oss samt det faktum att vi kan använda vårt eget varumärke är en extra fördel att addera. Det är en familjär organisation som svarar och hjälper till snabbt och flexibelt!"

Glenn Wikman, Skellefteå Kraft, Business Development

”Charge & Drive och McDonald’s har samarbetat i Norge de senaste fyra åren och det har varit mycket lyckat. Alltid med en god dialog och därmed förmåga att möta våra behov. Vi kan varmt rekommendera Charge & Drive-teamet och deras expertis med förmåga att leverera en nyckelfärdig systemlösning.”

 

Eduardo Jacobsen, franchisetagare McDonald’s Norge

"Vi är riktigt nöjda med den snabba responsen och den professionella attityden från Fortum Charge & Drive.”

 

Tiina Vehmala-Viksten, utvecklingschef på ABC! Finland

Så här laddar du din bil