Just nu erbjuder vi rabatterad månadsavgift

Ett Smart elavtal till småföretagare
Teckna Fortum Smart till småföretaget

Goda råd och smarta lösningar för småföretagare

Goda råd och smarta lösningar för småföretagare

Som småföretagare har man ofta mer att tänka på än sitt elavtal. Det är dock bra att se över vad man har och välja ett smart elavtal så att du kan fokusera på din verksamhet medan vi tar hand om företagets el.

Vi rekommenderar dig att teckna elavtalet Fortum Smart där våra portföljförvaltare gör flera delinköp vid gynnsamma tillfällen med god framförhållning när priset är lågt. Genomsnittet av dessa delinköp blir ditt företags slutliga elpris. 

 

Just nu är månadsavgiften rabatterad när ni tecknar Fortum Smart. Ni kan snabbt och smidigt teckna elavtal online på 2 minuter eller låta oss våra rådvigare ringa upp er om ni vill ha mer information. 

Teckna online på 2 minuter  Kontakta våra rådgivare    

Elavtalet med mål att slå det rörliga elpriset

Fördelar med Fortum Smart

  • Mål att slå det rörliga elpriset varje månad.
  • Smarta elinköp av experter när priset är lågt.
  • Utnyttjar elmarknadens svängningar till er fördel.

Luta er tillbaka och låt experterna ta hand om er el. 

Läs mer om Fortum Smart 

Varför ska du välja Fortum till ditt företag?

Business ethics
Enkla och trygga byten

När ni byter till Fortum ser vi till att ert nya avtal träder i kraft efter att er bindnings- och uppsäg­ningstid löpt ut. Därför riskerar ni inte några brytav­gifter.

Collaboration partners
Lång erfarenhet av el till företag

Vi har länge jobbat med att förse Nordens företag med el. Vi har erfarenhet av flera olika branscher och kan snabbt ge goda råd efter företagets behov. 

Energy production
Inte bara en elhand­le­sle­ve­rantör

Det som skiljer Fortum från många andra elhandlare är att vi också produ­cerar el. Vi är idag en av de största koldi­ox­idfria elpro­du­cen­terna i Europa.

Fortum Smart för småföretagare

Nu kan småföretag köpa el tillsammans – en Smart lösning för att spara pengar

Idén med den gemensamma portföljförvaltning Fortum Smart bygger på en gemensam upphandling av el till flera olika företag. På så sätt kan företagen spara pengar på sin elräkning.

Spekulationerna kring utvecklingen av elmarknaden går nu hett. Företagare måste väga trygghetskänsla mot prisnivå: ska de ta ett säkert fast elavtal eller ett rörligt elavtal där priset varierar och kräver noggrann övervakning?

Portföljförvaltad el har länge varit ett populärt val för stora företag, men det har inte funnits möjlighet för små företag att ta del av fördelarna – förrän nu. Fortum Smart är en gemensam portföljförvaltning där flera företag slås ihop i samma portfölj för att ge ett bättre elpris.

Läs mer här 

Ett smart elavtal för småföretagare

Allt en småfö­re­tagare behöver veta om val av elbolag och elavtal

De senaste månaderna har det pratats mycket om elpriser. Diskus­sioner om elkrisen har skrämt många och det finns fråge­tecken kring vilket elavtal som är bäst för företag.

Att teckna ett nytt elavtal till ett mindre företag kan göras online på bara ett par minuter. Det svåra är att välja ett pålitligt elbolag och ett elavtal som passar just ditt företag. De flesta företagare är intresserade av priset, men du bör också vara medveten om andra viktiga aspekter så som pålitlighet, transparens och tydlighet.

Läs mer här 

Låt oss ringa upp dig så berättar vi mer!