Fjärrvärme

Fjärrvärme är skönt för att vattnet och elementen blir varma utan att man behöver tänka så mycket på det. Men också för att växthusgaserna minskar och kretsloppen fungerar bättre. Det fungerar för både företag, bostadsrättsföreningar och villor - och åtta av tio stockholmare är redan med. Här finner du allt du behöver veta för att få det varmt och skönt.

Fjärrvärmen gör det vart och skönt hemma

Fjärrvärme är enkelt och säkert

Med fjärrvärme får ni värme och varmvatten ni kan lita på året om, med minimalt underhåll och arbete. Dessutom bidrar ni till mindre växthusgaser och bättre fungerande kretslopp i Stockholm. Som bonus kan ni ofta dessutom få plats över som ni kan använda till roligare saker.

Kontakta oss, så hjälper vi er att komma igång!

 

Kundservice och avbrott

Vi hjälper dig gärna med frågor kring din fjärrvärme eller fjärrkyla, eller om något inte fungerar som det ska. Hittar du inte vad du söker, hör av dig så ordnar vi det. Här hittar du också vår avbrottskarta.
Vi svarar alltid på 020-31 31 51 och via [email protected]

Kundservice

Skaffa fjärrvärme, vad kostar det?

Visste du att 8 av 10 Stockholmare faktiskt har fjärrvärme, även om de inte vet om det? Fjärrvärmen finns med i hemmet som en pålitlig kraft. Med fjärrvärme kan du hålla dig varm och skön hela året, utan att du behöver tänka på det.

Mer om fjärrvärme