Vintersäkrat elpris för företag

Med vintersäkrat elpris får ditt företag eller förening det bästa av två världar. Fast pris på vintern och rörligt på sommaren. Som företagskund hos Fortum får ni fossilfri el om ni har en årsförbrukning under 100 000 kWh. Förbrukar ni mer el får ni vår nordiska elmix.

Vi vill ha vintersäkrad el

 

Fördelar med ett elavtal med vintersäkrat elpris

Gren med snö i motljus

Fast och rörligt elpris

På vintern, när elkonsumtionen är som högst, går det rörliga priset ofta upp. Nu slipper ni följa med upp i topparna, men kan fortfarande ta del av dalarna under sommarhalvåret. Med ett elavtal med vintersäkrat elpris får ert företag eller förening det bästa av två världar. Ett rörligt elpris från april till oktober, men ett fast och tryggt elpris från november till mars. Ni behöver inte själv byta fram och tillbaka. Det fasta priset bestäms på förhand och gäller varje vinter hela avtalsperioden, i upp till tre år.

Expertlösningar_drift och underhåll

Bytesgaranti

Om elpriset skulle sjunka efter att ni har tecknat elavtal, kan ni byta en gång under avtalsperioden och teckna ett nytt avtal hos oss till det lägre elpriset. Detta gör ni genom att välja vår bytesgaranti.

Businessman and businesswoman checking notes

Flexibel leveransstart

Är priset på el bra idag? Boka nu - och bestäm leverans av elen upp till fyra månader senare.

Man vid dator som haller i mobiltelefon

Gör en insats för miljön

Att byta från pappersfaktura till en digital e-postfaktura är ett lite men viktigt steg mot en renare värld.

Byt till e-postfaktura här

Låt oss ringa upp dig så berättar vi mer.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi till dig inom kort.
Jag godkänner att mina data samlas in med detta formulär. De samlade uppgifterna (namn, epost, telefonnummer och övriga kommentarer ) används för att hantera ditt ärende. Läs mer om Fortums sekretesspolicy.  
Certifiering: