Tjänster för energiintensiva företag

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar baserat på ditt företags behov och bästa tänkbara service för elinköp och riskhantering. Vi tillhandahåller också flertalet miljövänliga produkter för att kunna hjälpa ert företag att minska miljöpåverkan och på så sätt bidrar till att uppnå långsiktig hållbar utveckling i ditt företag. Vi har licens från naturskyddsföreningen att sälja Sveriges enda miljömärkning av el – Bra Miljöval.

Våra erfarna och kompetenta förvaltare och analytiker optimerar ditt företags elinköp i en skräddarsydd lösning för att få till den mest förmånliga hanteringen av er elportfölj. För företagskunder som är intresserade av att hantera sin riskexponering genom användning av finansiella kontrakt, erbjuder vi handel med ett brett utbud av standardiserade och strukturerade produkter som kan kombineras med fysisk elleverans. Vi har en lång historia med erfarenhet av den finansiella elmarknaden och flera stora professionella motparter har förtroende för våra tjänster.

Vill du köpa eller sälja utsläppsrätter eller ursprungsgarantier? Vi har flera olika miljöprodukter.

Koldioxidfri energi och miljömärkningar

Äger du en vindkraftspark? Vi hjälper dig att maximera vinsten och balansera och sälja den producerade energin på den Nordiska elmarknaden.

Vindkraft


Kontakta oss för att diskutera mer

Wince Wong
Originator
Tel: +46 70 811 5589
[email protected]