Teckna elavtal

Genom att ha företagets elavtal hos Fortum bidrar ni till en mer hållbar framtid, här utvecklas framtidens energi­system med foo förnybara energikällor. Vi hjälper er snabbt och smidigt att teckna ett nytt elavtal oavsett om ni har en liten, mellan eller stor elanvändning.

Välkommna med på resan mot en renare värld!

Enkla och trygga byten

När ni byter till Fortum ser vi till att ert nya avtal träder i kraft efter att er bindnings- och uppsägningstid löpt ut. Därför riskerar ni inte några brytavgifter.

F16
Stora nog att göra skillnad

Som Nordens största elleverantör kan vi vara med och påverka. Därför driver vi både globala och lokala miljöprojekt för att uppnå en renare framtid.

EF11
Inte bara en elhandlesleverantör

Det som skiljer Fortum från många andra elhandlare är att vi också producerar el. Vi är idag en av de största koldioxidfria elproducenterna i Europa.

Hur går bytet till?

Det är viktigt att som företag göra ett aktivt val av elleverantör. Om man inte gör det tilldelas man automatiskt en leverantör av elnätsägaren, detta kallas anvisade avtal och kostar ofta onödigt mycket. Självklart är det också viktigt att välja rätt elleverantör som besitter den kompetens man söker och kan leverera den typ av el man önskar. Vi på Fortum arbetar ständigt för en renare morgondag.

Att byta till Fortum som företagets nya elpartner är både tryggt och enkelt. Vi sköter hela bytet åt er och ni riskerar inga tråkiga brytavgifter då vi startar upp ert nya elavtal efter eventuell bindnings- eller uppsägningstid. Allt ni behöver göra är att kontakta oss. 

Låt oss ringa upp dig så berättar vi mer.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi till dig inom kort.
Jag godkänner att mina data samlas in med detta formulär. De samlade uppgifterna (namn, epost, telefonnummer och övriga kommentarer ) används för att hantera ditt ärende. Läs mer om Fortums sekretesspolicy.