Stor elförbrukning

Här har vi samlat elavtal och tjänster för företag som har en elförbrukning mellan 500-30 000 MWh/år vilket motsvarar 500 000-30 000 000 kWh/år. Stor elförbrukning är för den typ av företag som normalt betalar mer än 100 000 kr i månaden för sin el.

Boka rådgivning
HC7
Personlig rådgivare

Som företagare får ni kompetent personlig rådgivning där inga uppdrag är för komplexa.

F17
Bra priser, flexibla avtal

Som nordens största elbolag erbjuder Fortum förmånliga priser och flexibla avtal, optimerade just för er.

HC12
Full kontroll

På Mitt Fortum får du som företagare full kontroll över företagets energikostnader och pris.

 

 

Rörligt elpris

Med ett elavtal med rörligt elpris följer elpriset svängningarna på den nordiska elmarknaden. Det passar er som tycker att det är okej att elpriset varierar, eftersom ni vet att kostnaden ofta blir lägre över tid.

Vintersäkrat elpris

Med ett elavtal med vintersäkrat elpris betalar ni ett fast elpris på vintern när priset brukar gå upp, och ett rörligt elpris under sommaren när elpriset oftast är lägre. Ni får det bästa av två världar.

Fast elpris

Med ett elavtal med fast elpris betalar ni ett fast elpris per kilowattimme (kWh) under en tidsbestämd avtalsperiod. Oavsett vad som händer på elmarknaden vet ni exakt hur mycket ni kommer att betala för den el ni använder.

El för företag med stor elförbrukning

För företag och industrier med stor elförbrukning är det viktigt att hitta en partner som kan energihandeln och kan erbjuda lukrativa avtal för att hålla elkostnaderna så låga som möjligt. Vi på Fortum har jobbat med stora företag och industrier i över 30 år och besitter stor kompetens inom energihandeln. Vi agera rådgivare för företag oavsett frågeställningar och utmaningar. Vi stort på utveckling och forskning för att i högsta möjliga mån leverera el till företag som är bra idag och för en renare värld imorgon.

Tveka inte att kontakta oss så berättar vi mer hur vi kan hjälpa ert företag!

För vilka företag passar ett elavtal med stor elförbrukning?

Elavtal med stor elförbrukning passar företag som årligen förbrukar mellan 500-30 000 MWh/år vilket motsvarar 500 000-30 000 000 kWh/år. Eller en månatlig fakturering för er elförbrukning på över 100 000 kr. Det finns många olika företagstyper och industrier som har en stor elförbrukning. Vi har listar några olika företagstyper för att hjälpa er:

  • Industrier
  • Bygg och fastighetsbolag
  • Köpcentrum

Hur tecknar vi ett elavtal på Fortum?

Det är inte alltid lätt att veta vilket avtal man ska välja och vilket upplägg som passar bäst. Oavsett komplexitet hjälper vi er att hitta rätt elavtal för er verksamhet. Våra kompetenta rådgivare sitter redo att hjälpa er i alla frågeställningar och bena ut eventuella funderingar.

Fyll i formuläret nedan för att boka rådgivning. Fyll i  era uppgifter och skicka in formuläret. Så fort vi får in era kontaktuppgifter ringer vi upp er inom 24 timmar för att hjälpa er med valet av avtal.

Portföljförvaltning av el för företag med stor elförbrukning

Fortums portföljförvaltning hjälper företag med strategiska och smarta elinköp. Utifrån risk och prisstrategi arbetar vi för att erbjuda en så låg energikostnad som möjligt. Eftersom inköpen sker med god framförhållning när priset är lågt kan man som kund vinna mycket över tid även om svängningarna på elbörsen skulle öka. Läs gärna mer om vår portföljförvaltning av el.  

Fördelar med Fortum

  • Personlig rådgivning.
  • Förmånliga priser och flexibla avtal, optimerade just för er.
  • Bara genom att bli kund hos oss är ni en del av en renare värld. 
  • Mitt Fortum ger er full kontroll över ert företags elförbrukning och kostnad. 

Låt oss ringa upp dig så berättar vi mer.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi till dig inom kort.
Jag godkänner att mina data samlas in med detta formulär. De samlade uppgifterna (namn, epost, telefonnummer och övriga kommentarer ) används för att hantera ditt ärende. Läs mer om Fortums sekretesspolicy.  

Hej!
Mitt namn är Jesper Caroe och jag är en del av Fortums företagsrådgivningsteam. Kontakta gärna mig eller någon av mina kollegor via rådgivningsformuläret. Vi har hög expertis inom elhandel och kan förse er med skräddarsydda lösningar utifrån analyser och riskbedömningar, där ni som kund får trygg och förmånlig hantering av ert elavtal.

Bild på Jesper Caroe

Jesper Caroe
Teamledare Key Account
Tel: +46 736 251516
jesper.caroe@partners.fortum.com

Mitt Fortum

Mitt Fortum samlar er energiaffär på ett ställe. Här får ni detaljerad information om energiförbrukning och energikostnad.