Rörligt elpris för företag

Ett rörligt elpris följer svängningarna på den nordiska elbörsen. Det pris som används för prissättning av rörligt elpris utgörs av Fortums inköpspris för el under aktuell kalendermånad och i aktuellt prisområde. Alla våra företagskunder som har en årsförbrukning under 100 000 kWh får fossilfri el. Förbrukar ni mer el får ni vår nordiska elmix.

 

Fördelar med ett rörligt elpris

Laptop i solsken

Möjlighet till lågt elpris

Med ett elavtal med rörligt elpris ändrar sig elpriset från månad till månad. Historiskt sett har elavtal med rörligt elpris gett ett bättre elpris över tid och därmed en lägre kostnad. Med ett rörligt elpris har ni även möjlighet att begränsa företagets eller föreningens elkostnader genom att minska förbrukning då elpriset är högt. Ni kan då till fullo dra nytta av perioder med lågt elpris.

Ung man i stan tittar på sin mobiltelefon

Ingen bindningstid

Om man ändrar sig finns när som helst möjlighet för er att snabbt teckna ett fast elpris om så önskas. Bytet börjar gälla kommande månad. Hör av er till kundservice så hjälper vi till. 

Till kundservice

Man vid dator som haller i mobiltelefon

Gör en insats för miljön

Att byta från pappersfaktura till en digital e-postfaktura är ett lite men viktigt steg mot en renare värld.

Byt till e-postfaktura här

Låt oss ringa upp dig så berättar vi mer.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi till dig inom kort.
Jag godkänner att mina data samlas in med detta formulär. De samlade uppgifterna (namn, epost, telefonnummer och övriga kommentarer ) används för att hantera ditt ärende. Läs mer om Fortums sekretesspolicy.  
Certifiering: