Medelstor elförbrukning

Här har vi samlat elavtal och tjänster för företag som har en elförbrukning mellan 100-500 MWh/år vilket motsvarar 100 000-500 000 kWh/år. Medelstor elförbrukning är för den typ av företag som normalt betalar mellan 10 000 kr-100 000 kr i månaden för sin el.

Kontakta oss
HC7
Personliga rådgivare

Våra personliga rådgivare hjälper er att hitta rätt elavtal, smarta lösningar för att minskad energianvändning & ge er en inblick i hur elmarknaden och Nordpool fungerar.

HC10
Transparens med Mitt Fortum

Med hjälp av Mitt Fortum får du som företagare full kontroll på företagets energianvändning och kostnader.

F20
Seriös aktör

Fortum är en seriös aktör på elmarknaden och har försett företag med el i över 30 år. Vi guidar ditt företag till rätt elavtal!

 

 

Rörligt elpris

Med ett elavtal med rörligt elpris följer elpriset svängningarna på den nordiska elmarknaden. Det passar er som tycker att det är okej att elpriset varierar, eftersom ni vet att kostnaden ofta blir lägre över tid.

Vintersäkrat elpris

Med ett elavtal med vintersäkrat elpris betalar ni ett fast elpris på vintern när priset brukar gå upp, och ett rörligt elpris under sommaren när elpriset oftast är lägre. Ni får det bästa av två världar.

Fast elpris

Med ett elavtal med fast elpris betalar ni ett fast elpris per kilowattimme (kWh) under en tidsbestämd avtalsperiod. Oavsett vad som händer på elmarknaden vet ni exakt hur mycket ni kommer att betala för den el ni använder.

El för företag med medelstor elförbrukning

Det är viktigt att som företag göra ett aktivt val av elleverantör.  Om man inte gör det tilldelas man automatiskt en leverantör av elnätsägaren, detta kallas anvisade avtal och kostar ofta onödigt mycket. Självklart är det också viktigt att välja rätt elleverantör som besitter den kompetens man söker och kan leverera den typ av el man önskar. Vi på Fortum arbetar ständigt för en renare morgondag. 

Du kan läsa mer om vårt hållbarhetsarbete här. 

Vilka företag har medelstor elförbrukning?

Förbrukar ni mellan 100-500 MWh/år? Har ni en månadsfaktura på mellan 10 000 kr och 100 000 kr? Då har ni medelstor förbrukning. Det finns många olika företagstyper som har en sådan förbrukning. Några exempel: 

Hur tecknar vi ett elavtal på Fortum?

Det går snabbt och enkelt att teckna elavtal hos oss. Vi erbjuder trygga och säkra byten utan risk för dubbla fakturor och dyra brytavgifter. 

 

Teckna online på 2 minuter

Portföljförvaltning av el för företag med medelstor elförbrukning

Fortums portföljförvaltning hjälper företag med strategiska och smarta elinköp. Utifrån risk och prisstrategi arbetar vi för att erbjuda en så låg energikostnad som möjligt. Eftersom inköpen sker med god framförhållning när priset är lågt kan man som kund vinna mycket över tid även om svängningarna på elbörsen skulle öka. Läs gärna mer om vår portföljförvaltning av el.  

Fördelar med Fortum

  • Personlig rådgivning.
  • Förmånliga priser och flexibla avtal, optimerade just för er.
  • Bara genom att bli kund hos oss är ni en del av en renare värld. 
  • Mitt Fortum ger er full kontroll över ert företags elförbrukning och kostnad. 

Låt oss ringa upp dig så berättar vi mer.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi till dig inom kort.
Jag godkänner att mina data samlas in med detta formulär. De samlade uppgifterna (namn, epost, telefonnummer och övriga kommentarer ) används för att hantera ditt ärende. Läs mer om Fortums sekretesspolicy.  

Hej!
Mitt namn är Alex Lindberg jag är säljchef och en del av Fortums företagsrådgivningsteam. Kontakta gärna mig eller någon av mina kollegor via rådgivningsformuläret. Vi har hög expertis inom elhandel och kan förse er med skräddarsydda lösningar utifrån analyser och riskbedömningar, där ni som kund får en trygg och förmånlig hantering av ert elavtal.

Bild på Alex Lindberg

Alex Lindberg
Säljchef
Tel: +46 70 033 39 05
alex.lindberg@fortum.com

Mitt Fortum

Mitt Fortum samlar er energiaffär på ett ställe. Här får ni detaljerad information om energiförbrukning och energikostnad.