Förbrukning 500-10 000 MWh

Förbrukar ditt företag 500-10 000 MWh/år (500 000-10 000 000 kWh/år) så hittar du information gällande elavtal och tjänster vi erbjuder er här.

När ni köper el från oss får ni el producerat från 100% förnybara energikällor, det innebär att ni är med och bidrar till omställningen till ett förnybart energisystem och en renare värld.

Välkommen att kontakta vårt företagsrådgivningsteam. Våra kompetenta och erfarna experter förser er med skräddarsydda lösningar utifrån analyser och riskbedömningar, där ni som kund får ett tryggt och mest förmånliga hantering av ert elavtal.

Jesper Caroe
Teamledare Key Account
Tel: +46 736 251516
[email protected]

Rörligt elpris

Med ett elavtal med rörligt elpris följer elpriset svängningarna på den nordiska elmarknaden. Det passar er som tycker att det är okej att elpriset varierar, eftersom ni vet att kostnaden ofta blir lägre över tid.

Vintersäkrat elpris

Med ett elavtal med vintersäkrat elpris betalar ni ett fast elpris på vintern när priset brukar gå upp, och ett rörligt elpris under sommaren när elpriset oftast är lägre. Ni får det bästa av två världar.

Fast elpris

Med ett elavtal med fast elpris betalar ni ett fast elpris per kilowattimme (kWh) under en tidsbestämd avtalsperiod. Oavsett vad som händer på elmarknaden vet ni exakt hur mycket ni kommer att betala för den el ni använder.

Mitt Fortum (Energikonto)

Mitt Fortum (tidigare kallat Energikonto) samlar er energiaffär på ett ställe. Här får ni detaljerad information om energiförbrukning och energikostnad.