Förbrukning 100-500 MWh

Förbrukar ditt företag 100-500 MWh/år (100 000-500 000 kWh/år) så hittar du information gällande elavtal och tjänster vi erbjuder er här.

Välkommen att kontakta vårt företagsrådgivningsteam. Våra kompetenta och erfarna experter förser er med skräddarsydda lösningar utifrån analyser och riskbedömningar, där ni som kund får ett tryggt och mest förmånliga hantering av ert elavtal.

 

Alex Lindberg
Säljchef
Tel: +46 70 033 39 05
[email protected]

Rörligt elpris

Med ett elavtal med rörligt elpris följer elpriset svängningarna på den nordiska elmarknaden. Det passar er som tycker att det är okej att elpriset varierar, eftersom ni vet att kostnaden ofta blir lägre över tid.

Vintersäkrat elpris

Med ett elavtal med vintersäkrat elpris betalar ni ett fast elpris på vintern när priset brukar gå upp, och ett rörligt elpris under sommaren när elpriset oftast är lägre. Ni får det bästa av två världar.

Fast elpris

Med ett elavtal med fast elpris betalar ni ett fast elpris per kilowattimme (kWh) under en tidsbestämd avtalsperiod. Oavsett vad som händer på elmarknaden vet ni exakt hur mycket ni kommer att betala för den el ni använder.

Låt oss ringa upp dig så berättar vi mer.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi till dig inom kort.
Jag godkänner att mina data samlas in med detta formulär. De samlade uppgifterna (namn, epost, telefonnummer och övriga kommentarer ) används för att hantera ditt ärende. Läs mer om Fortums sekretesspolicy.  

Mitt Fortum (Energikonto)

Mitt Fortum (tidigare kallat Energikonto) samlar er energiaffär på ett ställe. Här får ni detaljerad information om energiförbrukning och energikostnad.