Fast elpris för företag

Priserna på elmarknaden styrs av efterfrågan och utbudet av el. Med ett avtal om fast elpris binder du företagets elpris under en tidsbestämd period. Vad som än händer på elmarknaden ändras inte priset. Har ni en årsförbrukning under 100 000 kWh får ni fossilfri el. Förbrukar ni mer får ni vår nordiska elmix.

Fördelar med ett elavtal med fast elpris

Businessman and businesswoman checking notes

Tryggt och stabilt

Med fast elpris vet ni vilket pris som ska användas när elkostnaden ska budgeteras. Ni säkrar företagets eller föreningens elkostnader och slipper bekymra er om elprisets variationer under avtalsperioden.

Expertlösningar_drift och underhåll

Flexibel leveransstart

Innebär att ni redan idag kan teckna avtal om leverans av el vid en tidpunkt inom den närmaste sexmånadersperioden. Tidpunkten bestämmer ni själva. Det bästa är att priset avtalas den dag ni sluter avtalet, vilket gör att ni vet exakt vilket pris ni kommer att få betala när elen börjar levereras, även om marknadspriset har stigit.

Man på stan pratar i mobiltelefon

Bytesgaranti

För att inte riskera att sitta fast i ett avtal som är tecknat vid ett mindre fördelaktigt prisläge erbjuder vi möjlighet att teckna bytesgaranti. Det innebär att det går att byta till ett nytt avtal om fast elpris om priserna skulle sjunka.

Kostnad för bytesgarantin är 79 kronor per månad exkl. moms. När bytesgarantin utnyttjas tillkommer en avgift på 150 kr.

Bytesgarantin kan tecknas för en anläggning som har en årsanvändning på max 100.000 kWh.

Man vid dator som haller i mobiltelefon

Gör en insats för miljön

Att byta från pappersfaktura till en digital e-postfaktura är ett lite men viktigt steg mot en renare värld.

Byt till e-postfaktura här

Låt oss ringa upp dig så berättar vi mer.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi till dig inom kort.
Jag godkänner att mina data samlas in med detta formulär. De samlade uppgifterna (namn, epost, telefonnummer och övriga kommentarer ) används för att hantera ditt ärende. Läs mer om Fortums sekretesspolicy.  
Certifiering: