Elförbrukning 100-500 MWh (medelstor)

Här har vi samlat elavtal och tjänster för företag som har en elförbrukning mellan 100-500 MWh/år vilket motsvarar 100 000-500 000 kWh/år. Medelstor elförbrukning är för den typ av företag som normalt betalar mellan 10 000 kr-100 000 kr i månaden för sin el.

Boka rådgivning
HC7
Personliga rådgivare

Våra personliga rådgivare hjälper er att hitta rätt elavtal, smarta lösningar för att minskad energianvändning & ge er en inblick i hur elmarknaden och Nordpool fungerar.

HC10
Transparens med Mitt Fortum

Med hjälp av Mitt Fortum får du som företagare full kontroll på företagets energianvändning och kostnader.

F20
Seriös aktör

Fortum är en seriös aktör på elmarknaden och har försett företag med el i över 30 år. Vi guidar ditt företag till rätt elavtal!

Hej!
Mitt namn är
Alex Lindberg jag är säljchef och en del av Fortums företagsrådgivningsteam. Kontakta gärna mig eller någon av mina kollegor via rådgivningsformuläret. Vi har hög expertis inom elhandel och kan förse er med skräddarsydda lösningar utifrån analyser och riskbedömningar, där ni som kund får en trygg och förmånlig hantering av ert elavtal.

 

Alex Lindberg
Säljchef
Tel: +46 70 033 39 05
[email protected]

Rörligt elpris

Med ett elavtal med rörligt elpris följer elpriset svängningarna på den nordiska elmarknaden. Det passar er som tycker att det är okej att elpriset varierar, eftersom ni vet att kostnaden ofta blir lägre över tid.

Vintersäkrat elpris

Med ett elavtal med vintersäkrat elpris betalar ni ett fast elpris på vintern när priset brukar gå upp, och ett rörligt elpris under sommaren när elpriset oftast är lägre. Ni får det bästa av två världar.

Fast elpris

Med ett elavtal med fast elpris betalar ni ett fast elpris per kilowattimme (kWh) under en tidsbestämd avtalsperiod. Oavsett vad som händer på elmarknaden vet ni exakt hur mycket ni kommer att betala för den el ni använder.

El för företag med medelstor elförbrukning

Det är viktigt att som företag göra ett aktivt val av elleverantör. Oftast är dom anvisade avtalen man får i samband med inflyttning i en lokal onödigt dyra, och det finns betydligt bättre saker att lägga pengar på som företagare än sitt elavtal. Det är också viktigt att välja rätt företag som besitter den kompetens man söker och kan svara på frågor som kan dyka upp med tiden. På Fortum satsar vi stort på utveckling och forskning för att i högsta möjliga mån leverera el till dig som företagare som är bra idag och för en renare värld.

För vilka företag passar ett elavtal med medelstor elförbrukning?

Elavtal med medelstor elförbrukning passar företag som årligen förbrukar mellan 100-500 MWh/år vilket motsvarar 100 000-500 000 kWh/år. Eller en månatlig fakturering för er elförbrukning på mellan 10 000 kr till 100 000 kr. Det finns många olika företagstyper och bostadsrättsföreningar som har en mellan stor elförbrukning. Vi har listat några olika företagstyper för att hjälpa er:

Känner du dig osäker, klicka här och fyll i formuläret så guidar vi dig till rätt elavtal för din verksamhet.

Elavtal medelstora företag

 

Behöver du hjälp med att välja rätt elavtal för ditt företag?

Det är inte alltid lätta att veta vilket avtal man ska välja men du kan vara lugnt, vi hjälper dig att hitta rätt elavtal för din verksamhet. Vår kompetenta personal sitter redo att besvara dina frågor och guida dig rätt. Du når våra rådgivare vardagar 08:00-17:00 på telefonnummer 020 – 818 818, eller via e-post på [email protected].

Hur tecknar jag ett elavtal på Fortum?

Klicka här eller på länken högst upp för att boka rådgivning. Fyll i dina och företagets uppgifter och skicka in formuläret. Så fort vi får in dina kontaktuppgifter ringer vi upp er inom 24 timmar för att hjälpa dig med ert elavtal.

Portföljförvaltning av el för företag med medelstor elförbrukning

Fortums portföljförvaltning hjälper företag med strategiska och smarta elinköp. Utifrån risk och prisstrategi arbetar vi för att erbjuda en så låg energikostnad som möjligt. Eftersom inköpen sker med god framförhållning när priset är lågt kan man som kund vinna mycket över tid även om svängningarna på elbörsen skulle öka. Läs gärna mer om vår portföljförvaltning av el.  

Fördelar med Fortum

För dig som företagare finns det många fördelar med att välja Fortum som din elförbruknings leverantör.

  • Personlig rådgivning.
  • Som nordens största elbolag kan vi erbjuda förmånliga priser och flexibla avtal, optimerade just för er.
  • Mitt Fortum finns både som webbplats och app och ger dig full kontroll över ditt företags elförbrukning och kostnad. Här kan du även se dina fakturor och anmäla flytt om företaget ska byta lokal.

Låt oss ringa upp dig så berättar vi mer.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi till dig inom kort.
Jag godkänner att mina data samlas in med detta formulär. De samlade uppgifterna (namn, epost, telefonnummer och övriga kommentarer ) används för att hantera ditt ärende. Läs mer om Fortums sekretesspolicy.  

Mitt Fortum (Energikonto)

Mitt Fortum (tidigare kallat Energikonto) samlar er energiaffär på ett ställe. Här får ni detaljerad information om energiförbrukning och energikostnad.