Elförbrukning 0-100 MWh

Här har vi samlat elavtal och tjänster för företag som har en elförbrukning mellan 0-100 MWh/år (motsvarar 100 000 kWh/år).

När ni köper el från oss får ni el producerat från 100% förnybara energikällor, det innebär att ni är med och bidrar till omställningen till ett förnybart energisystem och en renare värld.

Välkommen att höra av er till kundservice med alla frågor kring ert elavtal och er elförbrukning. Det går också bra att teckna ett elavtal direkt här på hemsidan.

Teckna elavtal här

 

Rörligt elpris

Med ett elavtal med rörligt elpris följer elpriset svängningarna på den nordiska elmarknaden. Det passar er som tycker att det är okej att elpriset varierar, eftersom ni vet att kostnaden ofta blir lägre över tid.

Vintersäkrat elpris

Med ett elavtal med vintersäkrat elpris betalar ni ett fast elpris på vintern när priset brukar gå upp, och ett rörligt elpris under sommaren när elpriset oftast är lägre. Ni får det bästa av två världar.

Fast elpris

Med ett elavtal med fast elpris betalar ni ett fast elpris per kilowattimme (kWh) under en tidsbestämd avtalsperiod. Oavsett vad som händer på elmarknaden vet ni exakt hur mycket ni kommer att betala för den el ni använder.

Kontakta kundservice

Välkommen att kontakta vår kundsvervice för att hitta rätt elavtal för ert företag. Eller för att diskutera hur ni kan bli mer energieffektiva. 

Ring oss på: 020 - 818 818 (vardagar 8-17)

Email: [email protected]

Mitt Fortum (Energikonto)

Mitt Fortum (tidigare kallat Energikonto) samlar er energiaffär på ett ställe. Här får ni detaljerad information om energiförbrukning och energikostnad.