Blogg

Elavtalet Fortum Smart slog det rörliga elpriset med 80,9 öre i december

20 januari 2022, 08:19

Man tittar på ipad med Fortum Online

I tider av höga elpriser är det svårt att veta vilket elavtal som är mest gynnsamt. Är det bäst att ha kvar ett rörligt elavtal och vänta ut den stigande marknaden eller ska man teckna ett fast elavtal för att få lite trygghet? När priserna var som högst under december kunde våra företagskunder som valt portföljförvaltningen Fortum Smart känna sig lugna då den typen av elavtal är det bästa av båda världarna. Gör ett Smart val ni också.

Vår portföljförvaltning Fortum Smart har som mål att slå det rörliga elpriset över tid, syftet med produkten är att skydda företagskunder i uppåtgåendemarknader samt följa marknaden när den sjunker, detta för att alltid skapa ett så tryggt pris som möjligt. Läs mer om Fortum Smart här.

Under december 2021 gör Fortum Smart ett fantastiskt resultat, elavtalet slår det rörliga elpriset med hela 80,9 öre/kWh. Även under november blev det ett bra resultat där portföljen slog det rörliga priset med 21,96 öre/kWh. Med andra ord har Fortum Smart verkligen uppnått sitt mål!

Nedan är ett exempel på hur en portfölj kan jämföra sig mot det rörliga elpriset. 

Vill ni också ta del av Fortum Smart? Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.

Låt oss ringa upp dig så berättar vi mer.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi till dig inom kort.
Jag godkänner att mina data samlas in med detta formulär. De samlade uppgifterna (namn, epost, telefonnummer och övriga kommentarer ) används för att hantera ditt ärende. Läs mer om Fortums sekretesspolicy.